Over ons

Wij zijn Akko en Liza, de bemanning op SV-Choctaw. Allebei van huis uit watersporters. Akko heeft het wedstrijdzeilen met de paplepel ingegoten gekregen en ik ben meer een recreatieve zeilster.

SV-Choctaw is een ketch getuigd schip, gebouwd in 1980 op de Transworld Boatbuilding werf in Taiwan. Het schip heeft een klassieke uitstraling waar wij beiden verliefd op zijn.

 

4 antwoorden op “Over ons”

 1. Een vast ritme is belangrijk. Niks doen hoort daar ook bij. Na het verlaten van de Nederlandse kust gaat het opbouwen van een vast ritme heel snel.

 2. Hoi Liza en Akko natuurlijk, als ik het goed zie, zijn jullie nu aan de zuidkant van Engeland. Ik hoop dat alles goed gaat. Ben heel benieuwd.
  Liza, mijn moeder heeft zo’n leuke geknoopte bolder van jou gekregen. Kan jij mij dat leren als je terug bent.
  Groet Jikke

  1. Hoi Jikke, hier verloopt alles prima. We leren elke dag en maken veel nieuwe contacten.Ik wil je het met alle liefde leren maar ik weet niet wanneer we terug komen. You tube heeft verschillende filmpjes. Zoek maar eens op monkey fist Of apenkloot! Gr Liza

 3. He Akko en Liza,

  Hier Tuur en Dot met zeilboot ” Eclipse ”
  We kwamen jullie tegen in Martinique.

  Wij liggen nog een paar dagen in Bonaire aan de mooring, mochten jullie deze kant op komen kan ik hem voor jullie vasthouden maar volgens mij liggen jullie al in Curaçao.

  Groeten Tuur en Dot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *