Suriname – Martinique, Dag 2: Nog steeds op de rivier

We willen rond een uur of 1 vertrekken en kunnen de dag dus rustig opstarten om de laatste klusjes te doen, denken we. Om half 10 paniek bij de Zeevalk aan boord, ze zijn opzoek naar de herkomst van een piepje. Het wordt gelukkig gevonden. Om een lang verhaal kort te houden: er moeten 2 nieuwe accu’s komen.
Akko en Hans ontfermen zich over dit stukje techniek. Terwijl er gewacht wordt op de levering van de Accu’s, ga ik de mast in voor een check, alles is in orde. Zodra de mannen de klus geklaard hebben en een koud biertje drinken. Zitten Janet en ik nog achter de meeltorretjes aan die zich op een onmogelijke plek hebben verstopt. Uiteindelijk krijgen we hierdoor toch onze zin en blijven we dus een dagje langer in Suriname! Morgen gaan we voor de herkansing.

2 antwoorden op “Suriname – Martinique, Dag 2: Nog steeds op de rivier”

  1. Gaaf die foto van boven! Welkom in de Caribbean 😍🏝🌡🌴πŸ¦₯🦩
    Kan niet wachten totdat jullie voor onze neus naar binnen komen varen 😘😘
    Succes met alle techniek en tropische beestjes op in je boot/eten .

  2. Tjonge dat is natuurlijk niet de bedoeling om pech te krijgen met de accu. Maar beter nu dan later op zee. We gaan jullie weer volgen Akko en Liza , het is super dat we jullie avonturen en reis mogen meemaken. Behouden vaart en genieten maar samen met jullie vrienden. Lieve groetjes Corina en Wim πŸ‘πŸ»πŸ₯‚πŸ˜Š

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *