Friesland wat ben je toch mooi!

Wat is het toch fijn als je schoonouders in Friesland wonen!

Na we een dag verwaait in Heeg lagen is er weer een prachtige dag. Iedereen heeft wat in te halen na de storm, het is dringen op het water, overal komen bootjes vandaan. Onderweg zet ik een heerlijk ouderwets Hollands potje koffie en terwijl ik het water opgiet kijk ik naar buiten door het patrijs poortje terwijl mijn kapitein ons schip laveert door de wirwar van bootjes is het best opletten!

Koffie zetten doe ik met liefde op deze manier!

Het is zo druk in op het kanaal dat de ganzen geen kans hebben om over te steken.

2 antwoorden op “Friesland wat ben je toch mooi!”

  1. Eenden noemen wij ganzen hier in Friesland. 😉 Verder kan ik het alleen maar met je eens zijn. Geniet graag met jullie mee op deze manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *